avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua ! Ce pot face atunci când o persoană mă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua ! Ce pot face atunci când o persoană mă calomniază ...

Bună ziua ! Ce pot face atunci când o persoană mă calomniază pe facebook? Mentionez că locuiesc la sat si aici comunitatea este restrânsă. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:12, 5 Octombrie 2023
Proces civil prin care puteți solicita daune morale..
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook Dia443 Dia443 Buna. Cineva mia lasat injurii pe Facebook la poze si postari la fel pe profilul meu de Facebook. Are voie sa faca asta ? (vezi toată discuția)
Injurii si calomnie ContSters241292 ContSters241292 Buna ziua, As vrea sa stiu ce as putea sa fac daca un coleg de serviciu prolifereaza la adresa mea, de regula in lipsa mea, fel de fel de injurii si ma ... (vezi toată discuția)
Intrebare atopifan atopifan Daca tatal copilului meu sustine ca nu el este adevaratul si ma calomniaza,pot cere daune morale sau materiale cu actul justificati de ADN? El doreste acest ... (vezi toată discuția)