avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am facut o plangere impotriva soluţiei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am facut o plangere impotriva soluţiei de neurmărire/netrimitere ...

Am facut o plangere impotriva soluţiiei de neurmărire/netrimitere in judecată (art.340 NCPP) la tribunalul Neamt si s-a respins definitiv cica. Se mai poate face ceva aici in tara? Daca nu. Ce urmeaza Cedo? Dar la Haga pot sa trimit? Prima data s-a judcat la judecatoria Roman
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:52, 5 Octombrie 2023
Tribunalul de la Haga judeca persoane care au comis genocide , crime de razboi , crime impotriva umanitatii ... Nu e o supra-instanta , peste justitia statelor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce ? max147 max147 De ce persoanele fizice nu au voie sa se adreseze in mod direct Trinbunalului suprem de la Haga ? Acesta nu este un mod de incalcare a drepturilor omului ... (vezi toată discuția)
Motivarea respingere contestatie ! ContSters327384 ContSters327384 Cum poate sa spuna o judecatoarea ca \\" insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT \\" dar da decizie finala definitiva ? Sau Cum ... (vezi toată discuția)
Plangere penala marinica71 marinica71 ce inseamna plangere solutie neurmarire/netrimitere judecata (art 340 ncpp). (vezi toată discuția)