avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa-mi spuneti cum se face partajul succesoral ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa-mi spuneti cum se face partajul succesoral intre 4 ...

va rog sa-mi spuneti cum se face partajul succesoral intre 4 frati,parinti find decedati in perioade diferite de timp?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:04, 6 Octombrie 2023
Amiabil, daca se inteleg, la notar din localitatea unde au avut ultimul domiciliu parintii, sau in instanta, daca nu se inteleg.

Daca ajung in instanta cresc costurile si este recomandabil sa aiba avocat.
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2023
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de mostenire artige artige Parintii mei au decedat acum 7 ani.Suntem 4 frati.Eu locuiesc cel mai departe de casa parinteasca .Dupa decesul lor am lasat procura fratelui sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ancasimona ancasimona 1.Doresc sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana, se pierde dreptul la mostenire pe teritoriul Romaniei. 2.Parintii amandoi sunt decedati, mai am un ... (vezi toată discuția)
Succesiunea la notar sau la avocat MBELGIANU MBELGIANU Tatal meu a decedat acum 14 ani,la momentul respectiv sa deschis actul succesoral sa dechis la NOTARIAT pt.actiunile avute la o firma la care afost ... (vezi toată discuția)