avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate o fată sa plece fiind în plasament dacă in 21 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate o fată sa plece fiind în plasament dacă in 21 de zile face 18 ani?

Bună seara am și eu o intrebare. Ce se poate întâmpla dacă o fată care este în plasamentul bunicii pleacă de acasă,ea făcand 18 ani în 21 de zile? Poate sa ii facă ceva protecția dacă bunica merge sa spună ca a plecat? Mulțumesc frumos?

Alte discuții în legătură

Plecare de acasa Raisa97 Raisa97 Buna seara/ziua ! Am 17 ani si jumatate si as vrea sa ma mut la iubitul meu care are 21 de ani. Am inteles de la unele persoane ca daca eu dau declaratie la ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 luni, mai am 3 luni pana fac 18 ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara! Eu am 17 ani și 9 luni,mai am 3 luni pana fac 18 ani. Sunt luată in plasament de catre bunica maternă și sincer eu nu mai suport situația în ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)