Bună ziua!Am si eu o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv !înainte de căsătorie am cumpărat un teren pe care l-am intabulat și pe care am construit o casa.dupa ce am construit 80 % din casa, m-am căsătorit!Recepția finala am facut-o la 2 ani de la căsătorie dar doar pe numele meu .construcția nu am intabulat-o.precizez ca toate costurile edificarii construcției au fost din banii mei.in perioada căsătoriei, am luat și credite pt care plătesc doar eu.recent am divorțat iar fostul meu soț nu dorește sa părăsească locuinta ,iar eu sunt nevoita sa îl țin pe cheltuiala mea, nu contribuie la cheltuielile casei și nici la ratele bancare.am solicitat evacuarea în instanta , însă la fond mi s-a respins pt ca nu am casa intabulata și nu pot face dovada calității de proprietar doar cu procesul verbal de recepție finala.urmeaza apelul și îmi este teama ca mi se va respinge și aici din același considerent. Menționez ca nu pot intabula momentan casa.mi se pare nedrept ca instanta sa ma oblige sa tolerez pe cineva în casa, pe cheltuiala mea, lovindu-ne de înscrierea în cartea funciara deși restul documentelor atesta totuși ca aceasta construcție este pe numele meu, certificatul de edificare , declarația de impunere la serviciul fiscal ,toate utilitățile plătite de mine.ce este de făcut în aceasta situație?
Locuiesc și eu cu cei 2 copii în același imobil, nu pot sa sistez utilitățile.in plus , au fost agresiuni înainte de divorț pt care am avut un ordin de protecție emis pe o perioada de 6 luni.si cu toate astea, la expirarea ordinului , deși eram în proces de divorț, a revenit la domiciliu și refuza sa plece, refuza sa contribuie la plata băncilor și la plata utilităților. Mi-e imposibil sa plec eu cu copiii cu chirie pt ca financiar, din cauza ratelor , nu m-as descurca.jumatate din salariu se duce către bănci.