avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Am primit o noua oferta de angajare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Am primit o noua oferta de angajare pe care ...

Bună dimineața! Am primit o noua oferta de angajare pe care am și acceptat-o, urmând ca saptamana viitoare sa ma prezint la Medicina muncii. Poate angajatorul actual sa nu îmi dea voie sa demarez tot ce trebuie la viitorul loc de munca ( sa nu ma invoiasca pt medicina muncii sai pt depunerea actelor la HR în partea cealaltă)? Menționez faptul ca medicina muncii și depunerea actelor la noul angajator sunt programate în timpul celor 8 ore de lucru la actualul angajator.

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 8 Octombrie 2023
Poate sa nu va invoiasca pentru motivul invocat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la semnarea cim - angajator nou ContSters363688 ContSters363688 Buna ziua, In urma cu aprox. 1 luna am fost chemat la primul intreviu in cadrul unei corporatii din domeniul IT la sediul din Bucuresti. In prezent sunt in ... (vezi toată discuția)
Oferta reala este diferita de cea negociata. incalcarea confidentialitati salariului. boldormiahi boldormiahi Buna ziua, Recent mi-am schimbat locul de munca si ma confrunt o stituatie pe care nu stiu exact cum sa o abordez incat sa fie solutionata. Angajatorul nou ... (vezi toată discuția)
Noul angajator nu si-a tinut promisiunea facuta - cum pot proceda? Vally86br Vally86br Buna seara. Am o problema in domeniul dreptul muncii, dupa cum urmeaza: Dupa procesul de recrutare, am stabilit cu firma X (firma de recrutare) ca ... (vezi toată discuția)