avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbarea sediului social la un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbarea sediului social la un PFA

La schimbarea sediului social la un PFA se depune D010 sau doar se depun la ghiseu actele de la Registrul comertului? daca se depune D010 se poate depune prin SPV ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
Detalii pfa PfaDiana PfaDiana Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca am descoperit ca nu stiu mai nimic. 1. Cum schimb sediul social la un pfa? Cum adaug un punct de lucru? ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)