avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am si eu o intrebare. Am achizitionat acum un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am si eu o intrebare. Am achizitionat acum un apartament ...

Buna,

am si eu o intrebare.
Am achizitionat acum un apartament si as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa schimb si buletinul, desi el expira in 2025.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:34, 8 Octombrie 2023
Dacă locuiti în el, ar trebui ca macar sa va stabiliti resedinta acolo ( asa zisa viza de flotant)
Asta doar daca vreti sa fiți în regula.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Viza flotant / mutatie valentinnn valentinnn Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Domiciliu pe C.I.intr-un oras. Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin nimenea nimenea Buna ziua! In urma casatoriei am decis sa iau numele sotului. Inainte de asta adresa mea de domiciliu din buletin figureaza in apartamentul parintilor ... (vezi toată discuția)