avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea familiei

Buna ziua. Sunt cetatean roman si peste doua saptamani am casatoria civila in Turcia cu un cetatean turc. Am vrea sa ne stabilim in Romania dupa aceea asa ca din cate am inteles trebuie sa vin in Romania cu actul de casatorie si sa il transcriu in Romania la autoritatile competente. Dupa aceea vreau sa stiu ce ar fi mai bine sa facem sa ceara viza de turist adica viza de scurta sedere si sa vina pentru 30 de zile ca sa ma viziteze dupa care sa se intoarca in Turcia si sa aplice pentru viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei ca in urma acesteia cand o sa fie aici in Romania sa ceara permis de sedere ca sa poata ramane cu mine in Romania si sa isi gaseasca un loc de munca sau sa ceara direct viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei. Casatoria este reala , sentimentele noastre sunt reale dar cu toate astea am inteles ca cei de la emigrari ar accepta destul de greu ideea ca este totul real . Ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu intampin probleme.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
RoxanaRRR, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Casatorie in romania Marian0189 Marian0189 Buna seara. ca sa trec direct la subiect. m-am logodit cu o fata din Filipine. si as vrea sa o aduc aici sa ne casatorim. cei de la ambasada nu m-au lamurit.. ... (vezi toată discuția)