avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Vă rog scrieți dacă există ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Vă rog scrieți dacă există posibilitatea notării ...

Bună ziua. Vă rog scrieți dacă există posibilitatea notării posesiei în cartea funciară având în vedere că terenul pe care l-am moștenit se regăsește într-un titlu de proprietate intăbulat. Titlul conține teren și casă moștenite de la bunici și are 10 urmași printre care și eu. Problema este că o parte dintre moștenitori au decedat , urmașii lor nu au făcut succesiunea și nici nu doresc să facă . Între noi nu sunt discuții, ei nu doresc nimic,împarțeala a fost făcută înainte să apară titlurile iar dezmembrarea nu poate fi făcută la notar iar prin instanță durează la nesfârșit și eu ar trebuii să suprt toată cheltuiala cu succesiunea celor 3 decedați pentru că doresc să intru în legalitate . Concret, cei care folosim în realitate terenul și casa suntem pe titlu , suntem frați și am împărțit între noi . Titlul a fost solicitat de un unchi dar avea multe greșeli din vina Primăriei și a durat o veșnicie corectarea și întabulare lui.Între timp unchiul a murit. Valeria.

Alte discuții în legătură

Mostenire Felicia1955 Felicia1955 Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)
Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al ... Cornelialupueugenia Cornelialupueugenia Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al meu are am un act de vânzare cumpărare pe 500 m pătrați și o construcție între timp cind ... (vezi toată discuția)