avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In urma unei solicitari de acte de catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In urma unei solicitari de acte de catre primarie, ...

Buna ziua,
In urma unei solicitari de acte de catre primarie, printre altele s-a cerut administratorului o dovada ca firma l-a imputernicit sa administreze blocul X. Desi firma este a adminitstratorului si s-a trimis prima pagina din actul constitutiv unde se vede ca firma x ,reprezentata de Y.
Puteti sa ma ajutati cu un model de astfel de imputernicire...sau reprezentare...
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:53, 10 Octombrie 2023
Acest gen de imputerniciri se dau prin act intocmit de notar.
Mi se pare ireal ca eu,administrator de firma sa ma imputernicesc pe mine sa fac administrarea la un bloc. Si sa ma duc si la notar pentru asta.
Contractul dintre firma de administrare și asociația X , unde e acel bloc, e "imputernicirea". Administratorul firmei răspunde de contract.

Da si pe urma va pune sa demonstrati ca sunteti adminsitratorul firmei.
E de ajuns o foaie semnata si stampilata de presedinte cu numele dv si antet asociatie si atampiala.
O sa va mai ceara si altii lucru absolut corects si normal.
Multumesc mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie schimbata denumirea asociatiei de proprietari, daca s-a schimbat denumirea strazii ? CaraibeGirl CaraibeGirl Buna ziua, Am inchiriat un apartament unei firme din Iasi pentru a caza muncitorii ce lucreaza in Timisoara pentru aceasta firma. In contractul de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa legalizez hot de infiintare! de ce? nicoleta_85 nicoleta_85 am depus in luna mai la administratia sectorul 2 cerere de infiintare asoc de prop. (Noi eram de locatari) Dosarul a ajuns la Judecatoria 2. Instanta a admis ... (vezi toată discuția)
Actualizare act constitutiv srl Tyru Tyru Buna seara, In actul constitutiv al firmei mele scrie asa: \"CAP. VI. ADMINISTRAREA SOCIETĂŢII Art. 6.1. Administrarea societăţii se face de către ... (vezi toată discuția)