avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se aplica si functionarilor publici articolul 152^2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se aplica si functionarilor publici articolul 152^2 din Codul ...

Se aplica si functionarilor publici articolul 152^2 din Codul Muncii (dreptul de a absenta de la locul de munca pentru o situatie de urgenta familiala cel mult 10 zile lucratoare intr-un an calendaristic- cu recuperare) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 9 Octombrie 2023
Se aplica si functionarilor publici, numai in masura in care Codul adminsitrativ nu contine dispozitii specifice derogatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am înțeles că există o lege pentru recuperarea nemotivatelor mariusastra mariusastra Important am înțeles că există o legea m ar interesa sa știu exact ce lege art Chiar daca lipsești de la munca ne anunțat ai la dispoziție 10 zile sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de art 152^2 din codul muncii ... crystip1@yahoo.com crystip1@yahoo.com Buna ziua, am o intrebare legata de Art 152^2 din Codul Muncii si aplicarea lui. Este sau nu nevoie de vreun document justificativ din partea angajatului, ... (vezi toată discuția)
Angajatii pot lipsi de la serviciu 10 zile pe an, pentru situatii ... cataleya23 cataleya23 Angajatii pot lipsi de la serviciu 10 zile pe an, pentru situatii neprevazute? (vezi toată discuția)