avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Exista vreo posibilitate ca cei de la ITM ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Exista vreo posibilitate ca cei de la ITM să anunțe ...

Buna seara! Exista vreo posibilitate ca cei de la ITM să anunțe angajatorul despre vreo eventuala poprire pe salariu a unui angajat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:48, 10 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista aceasta posibilitate ..un executor judecatoresc poate face asa ceva.
Și nici executorul judecătoresc nu are posibilitatea sa înștiințeze ITM-ul, apoi ITM-ul sa anunțe angajatorul?
Ce problemă aveți dumneavoastră cu ITM-ul, în legatură cu executarea silită`?
Executorul judecătoresc nu anunță ITM-ul, ci pune poprire pe salariul angajatului dacă are încuviințarea instanței de executare.
Executorul anunță direct angajatorul și băncile unde are conturi curente.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters102017 ContSters102017 Am si eu o intrebare. Daca in urma imposibilitatii de plata a unui credit pt locuinta, garantat cu insusi imobilul cumparat fara giranti si fara posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)