avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! O intrebare: știu ca în cazul în care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! O intrebare: știu ca în cazul în care se încheie ...

Bună seara! O intrebare: știu ca în cazul în care se încheie un CIM, indiferent pe baza cărui articol, continui sa fii asigurat încă 3 luni dr la data la care se finalizează raporturile de munca. Care este situația în cazul angajaților din construcții ? Se mentine calitatea de asigurat după încheierea raporturilor de munca?

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 10 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se mentine calitatea de asigurat după încheierea raporturilor de munca maxim 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre contract determinat si nedeterminat ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Vreau sa va intreb si eu care este diferenta dintre un contract de munca determinat si unul nedeterminat.Va pun acesta intrebare ptr. ca sint angajat ... (vezi toată discuția)
Intrebari si interpretari legate de facilitatile acordate angajatorilor conform cu legea 76/2002 colonelu colonelu Se dau urmatoarele texte din legea 76/2002 text actualizat pina la data de 01.01.2006 . Sper ca nu sunt si alte modificari de atunci Art. 80. - (1) ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat dupa demisie Fifi. Fifi. Buna ziua! De la data depunerii demisiei, cat timp mai ai calitatea de asigurat la sistemul de sanatate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)