avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca tatal meu (decedat) a mai avut un fiu dintr-o alta casatorie care vine la succesiune (apartament cu 3 camere )in cota de 3/16, eu am 3/16, iar mama mea 5/8 si doreste sa-l despagubesc (eu impreuna cu mama) ,iar nici eu nici mama nu dispunem de banii necesari, ce se poate intampla? Mentionez ca mama este in varsta (78 ani) si ar dori sa-si petreaca ultimii ani de viata in casa ei. Dupa ce mama nu va mai fi sunt de acord sa vand apartamentul si sa-l impartim asa cum este legal, dar pana atunci as vrea ca ea sa ramana in casa. Ce se poate face in acest sens?
Fratele meu vitreg poate pretinde evacuarea mamei?
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 16:57, 29 Ianuarie 2010
Mutumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire parinte decedat frate vitreg alexandru23 alexandru23 Salut, De ceva timp mi-a decedat un parinte si am ajuns la partea de mostenire impreuna cu fratele meu vitreg (frate vitreg prin intermediul parintelui ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de mostenire ContSters69258 ContSters69258 Buna seara, Am si eu 2 probleme la care solicit daca se poate un raspuns. 1. In urma decesului tatalui am facut succesiunea, fiecarui ... (vezi toată discuția)
Valoarea sultei Vladimir44 Vladimir44 Eu, mama şi fratele meu deţinem în proprietate un apartament în Berceni: eu am 1/4, mama 1/2 şi fratele 1/4, în indiviziune. Eu am locuit (legal) singur ... (vezi toată discuția)