avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ce se poate face dacă impozitul majorat pe clădire?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ce se poate face dacă impozitul majorat pe clădire?

Ce se poate face dacă impozitul majorat pe clădire e impus de autoritatea locală fără notificarea prealabilă despre reevaluare,unde ma pot adresa sau sa fac o contestații deoarece am fost sa plătesc impozit pentru anul 2022 și 2023 și mi-au spus ca trebuie sa plăteasc alta valoare decât ce am primit eu de la finanțe locale .
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:25, 10 Octombrie 2023
Daca nu ati platit impozitul pe anul 2022 si cel pe 2023 pana in septembrie, posibil sa se fi aplicat majorari de intarziere/ penalitati. Cereti lamuriri la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitul pe 2023 pentru cladirile nerezidentiale fara niciun raport de evaluare mariusstoican mariusstoican Buna seara, Cum se calculeaza impozitul pe anul 2023 pentru cladirile nerezidentiale fara niciun raport de evaluare din 2016? Nu am primit nicio ... (vezi toată discuția)
Am primit o notificare de la primărie mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună. Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire - somatie si titlu executoriu palada.elena palada.elena Sunt administrator al unei societati comerciale. in 2006 am cumparat pe numele societatii un apartament, utilizat ca punct de lucru. Pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)