avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Ca asistent medical generalist pot sa mi fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Ca asistent medical generalist pot sa mi fac un PFI ...

Buna ziua.Ca asistent medical generalist pot sa mi fac un PFI sau PFA in care sa acord îngrijiri piciorului diabetic la cabinetul meu individual?Sau sa fac un gen de podiatrie?Am cursuri și specializări făcute in acest sens.Pot sa imi deschid un cabinet in care sa fac podiatrie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 10 Octombrie 2023
Activitatea asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali se desfășoară în cadrul echipei medicale sau independent, ca titulari ori asociați ai cabinetelor de practică independentă.

In opinia mea, PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)
Pfa - asistenta medicala PLAIER PLAIER se poate face pfa pentru o asistenta medicala generalista care va lucra cu un cabinet medical si care este codul caen (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)