avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, daca am cod Caen 5510 pot angaja cu functia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, daca am cod Caen 5510 pot angaja cu functia Muncitor ...

Buna ziua, daca am cod Caen 5510 pot angaja cu functia Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet si care ar fi salariul minim brut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 10 Octombrie 2023
Si ce sa faca, sa darame un hotel ? ..altceva nu gasiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor muncitor necalificat in constructii ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. va rog sa ma ajutati pentru o incadrare corecta a unui angajat care munceste in constructii, necalificat, si care executa lucrari simple precum ... (vezi toată discuția)
Cor RACF RACF VA ROG UN COD COR PENTRU MUNCITOR NECALIFICAT (vezi toată discuția)
Exista functia de ,,muncitor calificat,,? caci in baza acestei ... dancoman dancoman Exista functia de ,,muncitor calificat,,? Caci in baza acestei functii angajatii sunt efectiv obligati sa faca ,,de toate,,. In sensul ca nu se tine cont ca ... (vezi toată discuția)