avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana fizica poate scrie intimpinare intr-un proces ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana fizica poate scrie intimpinare intr-un proces unde este ...

Persoana fizica poate scrie intimpinare intr-un proces unde este inculpat ?
Cel mai recent răspuns: transportp , utilizator 17:22, 16 Octombrie 2023
Bună ziua! Intr-un proces penal nu este vorba de o întâmpinare. Poate scrie un memoriu. Personal, cred că este o idee nu foarte inspirată ca un inculpat sa scrie un memoriu fără sa consulte un avocat penalist în această situație.
Multumesc pentru raspuns,dar eu nu vreau sa partcip la proces ,nu am nici o legatura cu acest caz, acum 40 de ani a vandut Tata un teren si acum m-a dat in judecata un individ care nu are nici o legatura cu cu acest contract sustine ca terenul este a lui,de aceea m-am gandit ca asi scrie ceva in care sa explic acest lucru.Nu vreau si nic inu pot participa la proces si nici bani pentru avocat .Inca o data mersi
Bună seara! Este un proces penal sau civil ? Aveți calitatea de inculpat în dosar ? Ați dat declarații pe la politie, parchet? Dacă e un proces civil atunci este vorba de o întâmpinare la cererea de chemare in judecată. Verificați întâi dacă sunteți inculpat sau pârât pentru ca este o mare diferență.
sunt parat si am primit citatie pentru 26 oct. la proces dar nu vreau sa ma prezint si nici avocat nu am,de aceea am intrebat daca exista alta modalitate ,ce trebuie sa fac??????mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre intimpinare cadastru cadastru Se poate judeca fondul intr-un proces fara intimpinarea obligatorie a inculpatului? (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)
Noul cpc - raspuns la intampinare Marian_sq Marian_sq buna seara, incerc sa formulez un raspuns la intampinare pentru o ,,mica\'\'amenda de la ITM de 15.000(ce mai este ,,mia\'\' pentru institutii) si nu-mi ... (vezi toată discuția)