buna ziua, care este solutia in cazul unei constructii abandonate, deoarece receptie nu se poate face, mai mult, apare in contabilitate la contul 231 Imobilizari corporale in curs de executie...? o expertiza ar fi prea constisitoare....care ar fi solutia legala in vederea scoaterii din contul 231? multumesc
din pacate cam la aceeasi concluzie am ajuns, ca ar fi necesar o noua expertiza, ori am omis sa precizez ca exista deja o expertiza facuta la acea vreme, care a concluzionat ca, eventual s-ar putea continua lucrarile, trebuie conservate etc etc, dar din lipsa de fonduri asa a ramas....insa tot figureaza in contul 231, de unde ar trebui scos, insa fara receptie nu este posibil, cine ar mai face receptie acum dupa cativa ani? exista posibilitate de a receptiona a constructie abandonata?
Cont 722
natty1954natty1954
buna ziua ,tin contabilitatea la societate de c-tii administratorul s-a hotarat sa faca o modernizare la depozitul de materiale pe care il detine mai concret ... (vezi toată discuția)
Constructie noua
simona12
firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.