buna ziua, care este solutia in cazul unei constructii abandonate, deoarece receptie nu se poate face, mai mult, apare in contabilitate la contul 231 Imobilizari corporale in curs de executie...? o expertiza ar fi prea constisitoare....care ar fi solutia legala in vederea scoaterii din contul 231? multumesc
din pacate cam la aceeasi concluzie am ajuns, ca ar fi necesar o noua expertiza, ori am omis sa precizez ca exista deja o expertiza facuta la acea vreme, care a concluzionat ca, eventual s-ar putea continua lucrarile, trebuie conservate etc etc, dar din lipsa de fonduri asa a ramas....insa tot figureaza in contul 231, de unde ar trebui scos, insa fara receptie nu este posibil, cine ar mai face receptie acum dupa cativa ani? exista posibilitate de a receptiona a constructie abandonata?
Cont 722
natty1954natty1954
buna ziua ,tin contabilitatea la societate de c-tii administratorul s-a hotarat sa faca o modernizare la depozitul de materiale pe care il detine mai concret ... (vezi toată discuția)
Constructie noua
simona12
firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)