avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 3 titluri executorii banca - executor
Discuție deschisă în Executare silită

3 titluri executorii banca - executor

Buna seara ,
Am si eu o speta mai deocheata !

Am avut cu BCR un nr. 3 contracte de credit din care acestea au fost date aceluiasi executor judecatoresc .
BeJ nu a facut un dosar din aceste 3 contracte si a preferat sa faca 3 dosare separate in Instanta pentru a putea lua mai multi bani de pe debitor si pentru care au fost emise 3 titluri executorii!
Ce parere aveti? Se poate face si contestatie pe cauza asta?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
Valy956, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:30, 11 Octombrie 2023
nu
aveti 3 titluri executorii, fiecare contract de credit, deci 3 dosare, incuviintare se cere pt fiecare separat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract telefonie radoimarian radoimarian Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la un cabinet executor judecatoresc cu suma 6000 ron referitor la un contract telefonie mobila incheiat in anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Monstruozitate procedurala VictorArditti VictorArditti Creditorul a demarat o executare silita pe baza contractului de credit bancar ipoteca pe imobil apt meu. Am.platit cautiune pt suspendare. E suspendata pana ... (vezi toată discuția)