avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

Bună ziua!
Pentru eliberarea Anexei 24 Sesizarea pentru deschiderea procedurii succesoriale, dacă pentru terenuri nu există cărți funciare, terenurile trebuie să fie măsurate sau se poate elibera cu suprafețele înscrise în Registrul agricol?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: was57 , utilizator 10:34, 11 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate elibera cu suprafețele menționate în evidentele primăriei.
Însă e de preferat sa aveți documentații cadastrale pentru ca e destul de probabil ca acele suprafețe sa nu mai coincidă cu realitatea, iar în perspectiva, având documentații cadastrale, în baza certificatului de moștenitor va puteți intabula dreptul de proprietate la Cartea funciara
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Teren agricol fly_fly fly_fly mai multe terenuri agricole cumparate pe legea 247/2005, in vederea comasarii (in aceeasi tarla) cum pot fii inscrise la cartea funciara? (vezi toată discuția)
Carte funciara iuliurs iuliurs Buna ziua, Am o problema la care nu am primit pina acum o solutie. In Ardeal exista la primarii un registru vechi si carti funduare cadastrale care sint ... (vezi toată discuția)