avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imputernicire membru comitet. Un membru al comitetului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imputernicire membru comitet. Un membru al comitetului executiv ...

Imputernicire membru comitet. Un membru al comitetului executiv poate imputernici un alt membru sa-l reprezinte in sedinta comitetui?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ceraselacera , utilizator 21:24, 11 Octombrie 2023

Legea 196/2018 nu reglementează acest aspect, însă având în vedere ca la art. 49 alin. 3 lit. f există o interdicție în privința reprezentării în cadrul adunării generale a unui proprietar de către președinte sau membrii comitetului executiv,

„ președintele, membrii comitetului executiv, administratorul, cenzorul/comisia de cenzori sau alt membru al familiilor acestora nu pot primi mandat pentru a reprezenta un alt proprietar în cadrul adunării generale”,

consider că nu este recomandat să exersați practica reprezentării prin împuternicire în cadrul ședințelor comitetului executiv.



ceraselacera a scris:

Imputernicire membru comitet. Un membru al comitetului executiv poate imputernici un alt membru sa-l reprezinte in sedinta comitetui?
Multumesc!

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorul deține majoritatea pentru că nu sunt vândute toate apartamentele, și a impus conducerea asociației de proprietari la ședința de constituire. e legal ce se întâmplă? Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Blocul are 89 apartamente si 74 spatii de parcare. Pentru ca nu sunt vandute toate, dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)