Buna ziua,
Poate asociatia de proprietari sa introduca/perceapa taxa pentru "redactare si transmitere notificare, taxa care este de 70 lei? (pentru o foaie A4:)
Acesta este textul:
"Costul redactarii si transmiterii somatiei/notificarii este de 70 lei, ce va fi inclus pe urmatoarea lista de consum in campul alte cheltuieli".
Este vorba despre o notificare, am o restanta de max 30 de zile (1000 lei) si pt care evident ca se calculeaza penalitati pe care le voi platii.
Dar cum poate asociatia cere bani pentru servicii de redactare document? Mai mult, restanta esta afisata la avizier, ce rost are sa imi puna o foaie in cutia postala care spune acelasi lucru, dar pentru care cer 70 de lei? Mie mi se pare ilegala!
Mousek43
Utilizator 6din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
In curand o sa fie ei mai scumpi decat avocatii, sa inteleg ca ei pot stabili cat vor ei acolo pentru orice?
Sa pui o foaie intr-o cutie postala, fara plic, fara confirmare de primire si sa mai ceri si bani, mi se pare nesimtire. Nici un furnizor de servicii nu cere bani pentru ca te notifica ca nu ti-ai platit factura.
w_v_w_v
Utilizator 6din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Costul redactarii nu este bagat de ei cei din asociatiei. Poate au mers la o firma ei neavand imlrimanta si au redactat-o si li s-a dat bon , chitanta factura sau este facut prin avocat.
Altfel nu o.pot baga ca nu au justificare.
Mousek43
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Asa o fi, doar ca atunci cand timp de 6 luni ti se incarca consumul cu +650 lei/luna deoarece au schimbat liftul cu bani pe care nu ii aveau, mai apar si dezechilibre in bugetul familiei.
Si daca au tiparit notificarea la o firma, cum sa ceri 70 de lei, ca doar nu-si pot pune adaos comercial.
w_v_w_v
Utilizator 4din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti adresa scrisa catre presedintele asociatiei de proprietari si solicitati lamurii pentru cei 70 lei si pentru ce nu va mai convine.
Daca o fi scris cineva de la zero ....