avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am cumpărat 10 chitanțiere pentru bloc! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am cumpărat 10 chitanțiere pentru bloc! In ce categorie ...

Buna ziua! Am cumpărat 10 chitanțiere pentru bloc! In ce categorie le pot introduce pe lista de plata?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:06, 11 Octombrie 2023
Sunt cheltuieli pentru servicii administrative si suma se imparte tuturor pe cota parte indiviza, conform art. 85 din legea 196/2018.
Sunteti administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiria si membrii in intretinere cissa24 cissa24 Locuim in chirie si avem si un copil de 1 an si 1 luna, iar administratorul blocului ne-a trecut la intretinere 3 persoane. Avem alti vecini langa noi cu un ... (vezi toată discuția)
La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea ... Acilui Acilui La noi in bloc avem o firma are face curatenie , pe scara mea revine suma de 430 lei pe luna. Administratia reparizeaza suma dupa cota indiviza .Eu consider ... (vezi toată discuția)
Cum e corect colega3 colega3 s a hotarat schimbarea liftului, cea mai mare parte din costuri se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc. mai ramane de achitat de catre locatari suma de ... (vezi toată discuția)