avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soțul are act de vânzare cumpărare cu părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soțul are act de vânzare cumpărare cu părinții săi ,înainte ...

Soțul are act de vânzare cumpărare cu părinții săi ,înainte de căsătoria noastră, eu am dreptul la imobil sau fratii sai?,nu avem copii împreună
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
m1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:51, 11 Octombrie 2023
Cat timp trăiește soțul, nu aveți niciun fel de drept asupra casei și nici dacă divorțați.
Dacă soțul decedează înainte și nu va lăsa testament, veți moșteni o cota parte împreună cu socrii și fratii soțului.
nici dvs si nici fratii.
daca moare insa inaintea dvs , il mosteniti si dvs daca la data decesului lui ii mai sunteti sotie si fratii daca nu veti avea copii.
daca aduceti imbunatatiri in timpul casatoriei, aveti un drept de creanta.
gi-jane2, moderator
Acum depinde cine pleacă primul din aceasta lume, puteți pleca dvs înaintea soțului.
Cel care rămâne, moștenește pe soțul decedat.
Nu suntem noi stăpânii vieții, ci Dumnezeu.
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in cazul in care sotii nu au copii sau frati, cine ... vulpys vulpys Buna ziua. In cazul in care sotii nu au copii sau frati, cine va putea veni la mostenire? Daca pe timpul vietii facem testament, poate fi atacat? Sotul are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog frumos sa îmi răspundeți la o situație: ... mary_stan_01@yahoo.com mary_stan_01@yahoo.com Bună ziua. Va rog frumos sa îmi răspundeți la o situație: eu am un copil major din prima căsătorie. Apoi m.am căsătorit cu un soț care nu are copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune soți Adi. M. P. Adi. M. P. Bună ziua. Care sunt drepturile de succesiune ale intre soți. În cazul nostru : sotul are doi copii din căsătorii anterioare. Deține o casa cumarata pe ... (vezi toată discuția)