avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informare privind ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informare privind o promisiune ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informare privind o promisiune de vanzare a unui utilaj dintr-o societate comerciala, sau un model cu promisiunea de vanzare,
Cu consideratie
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:15, 12 Octombrie 2023
Buna ziua. Va putem ajuta noi, dar avem nevoie de mai multe informatii, textul scris de dvs nu pare a fi complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site-informatii (legale) continute - site-ul meu poate contine informatii despre firme?? whitehorse whitehorse Va salut, Am inceput recent sa lucrez la un site (va fi un index al tuturor restaurantelor/cinematografelor(exemplu) dintr-un anumit sector sau pe viitor ... (vezi toată discuția)
Executare silita tva morfeus85 morfeus85 Buna ziua, detin o societate Srl care se ocupa de prestari servicii in domeniul confectiilor textile. In urma unor contracte care au mers rau, am acumulat 8000 ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator - bunuri mobile Borza Borza Buna, pe rol se afla somatie de de plata pentru o suma de 10.000 euro. Se aproba cererea de sechestru asigurator de catre instanta pentru un utilaj. La ... (vezi toată discuția)