avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Executare silita TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Executare silita TVA

Buna ziua, detin o societate Srl care se ocupa de prestari servicii in domeniul confectiilor textile. In urma unor contracte care au mers rau, am acumulat 8000 lei tva pe care i-am cheltuit sa cumpar niste utilaje in valoare de 19000 lei in urma a unor promisiuni de comenzi de productie. Societatea nu mai detine activitate momentan deoarece promisiunile au disparut. Utilajele nu le pot inapoia deoarece societatea care mi le-a vandut este in insolventa. Acum societatea mea este datornica. Executarea silita inca nu a inceput.As vrea sa stiu daca pot da anaf-ului utilajele in schimbul stingerii datoriilor.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:07, 7 Mai 2016
A.N.A.F. o sa va ia utilajele si o sa vi le vanda, dar o va face la un pret de nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa raman actionar pe mai departe? Pufyke Pufyke Buna ziua, Parintii mei detin un nr x de actiuni la o fabrica de confectii, mai exact SC ORADINUM ORADEA SA care nu mai are activitate de sa fie 10-12 ani ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii la anaf, credite ipotecare pe societate andslr andslr Buna ziua, Date: Un SRL a ramas fara activitate si a acumulat datorii de ~45.000RON la ANAF. Pe acest SRL exista un credit cu garantie ipotecara de ... (vezi toată discuția)
Faliment nejatricot nejatricot in 2000 am infiintat o societate cu profil productia de tricotaje in special pentru export cu o productie anuala intre 200000euro-500000euro pe an cu toate ... (vezi toată discuția)