avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugarea codului caen 7414 la obiectul de activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugarea codului caen 7414 la obiectul de activitate cu cod caen 6202

Buna ziua,

Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat in vederea adaugarii unui cod caen - 7414 - la obiectul de activitate, acesta avand codul caen 6202?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 19:31, 29 Ianuarie 2010
Foarte simplu:
Printr-o decizie asociat unic sau hot AGA, hotarati modificarea actului constitutiv prin extinderea obiectului de activitate secundar. Veti depune la ORC si un Act constitutiv actualizat
In noul cod CAEN 7414 nu mai este. Activitatile de la acest cod le gasiti la 7490-Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a
Bafta!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre cod caen Stukha Stukha Am intentia de a dechide o firma dar vroiam sa stiu de la inceput daca acest cod caen se poate modifica pe parcurs si in ce conditii si ce costuri implica ... (vezi toată discuția)