avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie publica) cerere+ ...

Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie publica) cerere+ prescriptie medicala ( rama+ lentile)+ factura pentru decontare. Angajatorul refuza decontare 1. Ca se deconteaza doar lentilele+ manopera.2. Ca nu au bani alocayi in buget
3. Ca nu exista procedura pentru decontare. Ce este de facut in aceasta situatie? Unde am facut ochelarii au spus ca nu au cum sa faca factura pe lentile+ manopera deoarece ei nu presteaza manopera.

Alte discuții în legătură

Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)
Ochelari purtati un an de zile cu dioptriile lentilelor inversate menphis234 menphis234 Buna ziua, Anul trecut am fost la un magazin de ochelari cu o reteta de la medic. Mi s-au facut ochelarii dar se pare ca mi-au fost inversate dioptriile ... (vezi toată discuția)
Daune in timpul programului scolar ann3guest ann3guest Fiica mea a primit o palma (in gluma) de la un coleg. Ca urmare i-au sarit ochelarii de pe nas si rama s-a deformat, astfel incat nu mai stau corect si ... (vezi toată discuția)