avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna , am o întrebare dacă ofiterul starii civile ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna , am o întrebare dacă ofiterul starii civile mi-a gresit ...

Buna , am o întrebare dacă ofiterul stari civile mi a gresit al doilea prenume la fetita in loc sa scrie Alessia a pus ALLESIA , trebuie facuta rectificarea certificatului sau doar se îndreapta greșala? A mai facut cineva rectificare la certificatul de nastere?
Rectificarea presupune eliberarea unui nou certificat. Faceți cerere de rectificare, dacă pe certificatul constatator al nașterii scrie Alessia se rezolvă în maximum o lună.


danielborzos1727 a scris:


Manuela Rășină a scris:

Rectificarea presupune eliberarea unui nou certificat. Faceți cerere de rectificare, dacă pe certificatul constatator al nașterii scrie Alessia se rezolvă în maximum o lună.



Ok mulțumesc pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Indreptare act de nastere la copilul meu ContSters180134 ContSters180134 buna ziua.am o intrebare la dvs si va rog sa ma ajuta-ti ce sa fac.Am o problema de rezolvat la certificatul de nastere a baiatului meu.cand am nascut baiatul ... (vezi toată discuția)
Corectare la o litera a certificatului de nastere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua.Am o intrebare la dvs si va rog sa ma ajuta-ti ce sa fac.Am o problema de rezolvat la certificatul de nastere a baiatului meu.Cand s-a nascut baiatul ... (vezi toată discuția)