avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bina ziua, As dori sa pun pe usa unui local, al carui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bina ziua, As dori sa pun pe usa unui local, al carui administrator ...

Bina ziua,

As dori sa pun pe usa unui local, al carui administrator sunt, un anunt cu: LOCALUL ARE DREPTUL DE A ÎȘI SELECTA CLIENTELA
Ma refer la cei cu antecedente violente, persoane in stare de ebrietate, etc.
Exista un temei legal pt a face asta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:45, 12 Octombrie 2023
Buna ziua. Nu prea exista temei pentru a face asta. Din contra, exista temei juridica sa fiti sanctionat daca faceti asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare juridica dia2120 dia2120 la un dosar cu incadrare talharie- violenta prin deposedare o suma de bani,unde partea vatamata in primul termen in instanta declara ca si-a gasit banii,fiind ... (vezi toată discuția)
Lovituri in stare de ebrietate circumstanta atenuanta? roibu001 roibu001 Buna ziua,in urma cu cateva zile mama mea a avut o altercatie cu o vecina,mama mea era in stare avansata de ebrietate,in timpul altercatiei mama mea a lovit-o ... (vezi toată discuția)
Amenzi date de conducerea asociatiei de proprietari calind83 calind83 Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti daca conducerea unei asociatii de proprietari (in special presedintele) are dreptul sa de amenzi la proprietari? Ma ... (vezi toată discuția)