avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata! 1. In cazul in care dupa 16 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata! 1. In cazul in care dupa 16 luni pleaca de la ...

Buna dimineata!
1. In cazul in care dupa 16 luni pleaca de la angajatorul care a incheiat contract in ianuarie 2022 la alt angajator tot cu salariul minim, o sa aiba continuitate pentru cele 24 luni sau o ia de la 0?
2. In aceste conditii, angajatorul poate marii salariul si cu sume modice, ex. 50, 100 lei, numai sa apara o marire?
Cel mai recent răspuns: iuga laurentiu , utilizator 11:12, 12 Octombrie 2023
Continuitate exista numai daca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Angajatorul poate sa decida orice majorare de salariu.
Ok, am inteles!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare legată despre cim. Mufla Mufla Bună, Lucrez într-o firmă din data de 1 oct 2022, adică un an și. Anul trecut mi s-a transmis că voi avea majorare de salar în anul ce urmează de la ... (vezi toată discuția)
Insertie Calean Alexandra Calean Alexandra Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez? (vezi toată discuția)
Pensionare carpaho carpaho Daca un salariat are decizia de pensionare dar doreste sa continue activitatea la societate privata cu capital strain (sa beneficieze si de pensie dar si de ... (vezi toată discuția)