avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insolvență, maternitate, angajator nou. Ajutor!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insolvență, maternitate, angajator nou. Ajutor!

Buna ziua,
Sunt angajata unei companii intrata in insolventa de mai bine de 1 an, momentan in concediu crestere copil, Mai am 3 luni de concediu pana in decembrie. Am inteles ca sociatatea de avocati care se ocupa de insolventa va trimite la un moment dat decizia de concediere colectivă, nu se stie cand.
Intre timp am gasit un alt loc de munca, firma unde am lucrat pana in momentul intrarii in concediu maternal fiind in insolventa si nu mai am unde sa ma intorc.
Intrebare:
Unele persoane spun ca as putea sa ma angajez la noul loc de munca si sa primesc in continuare indemnizatia pana in decembrie, figurand ca angajat al fostei companii.
Alte persoane spun ca nu pot sa ma angajez intr-un alt loc de munca pana nu obtin incetarea CM de la fostul angajator si incetarea CCC de la AJPIS. Cum este corect?
De asemenea doresc sa stiu daca ar trebui sa primesc o compensație pentru faptul ca nu mai am un loc de munca la iesirea din CCC si cui ar trebui sa ma adresez?
Stie cineva sa ma indrume in siguatia asta imbarligata? (:
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Slavi88mario Slavi88mario Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie maternitate pentru cel de-al doilea copil NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.... Acum sunt in concediu de crestere al copilului pana la data de 11.09.15(am nascut in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului - contract pe perioada determinata ElenaInes ElenaInes Buna ziua, Am o intrebare legata de contractul meu de munca. Lucrez la aceeasi firma din septembrie 2012, in mai 2013 am fost promovata, iar contractul mi-a ... (vezi toată discuția)