avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract facut fara acordul propietarului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract facut fara acordul propietarului

Buna ziua,
Eu si sotul meu locuim in chirie, dar nu avem contract facut. Saptamana trecuta am tras internet in apartament, semnand un contract intre noi si provider pt un an de zile.
Acum doua zile a venit proprietarul care spune ca nu este de acord sa aiba contract de internet in imobilul sau asa ca ne-a rugat sa-l reziliem. Am fost la firma respectiva cu o cerere specificand ca proprietarul imobilului nu este de acord. Ei insa nu vor sa rezilieze contractul spunand ca nu-i intereseaza de proprietar si ca legea e de partea lor si chiar daca proprietarul imobilului nu vrea noi trebuie sa respectam contractul un an.
Vrea sa stiu daca au dreptate si daca nu cum pot rezolva problema.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
EllaD, utilizator
Cel mai recent răspuns: EllaD , utilizator 17:57, 29 Ianuarie 2010
cam incurcat dar dvs trebuie sa vb la ei sa ii intrebti daca este posibil cand va mutati, dca va mutati, sa puteti lua cu dvs abonamentul, ca astfel serviciul sa fie mutat la o alata adresa. daca e posibil asa ceva, atunci este ok si instiintati si proprietarul daca nu, contractul se va derula pana la sf lui sau pana la sf sederii dvs in acel imobil si atunci, dupa ce plecati, trebuie sa anuntati ca nu mai stati acolo.
Eu am incercat sa explic proprietarului dar acesta vrea cablu scos din casa pe motiv ca ei au facut un abuz in sensul ca au tras un cablu in casa fara acordul dumnealui ceea ce el nu concepe. Il intereseaza rezilierea contractului. Trebuie sa faca el asta? Cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege se aplica in cazul acestui contract? EllaD EllaD Buna seara, In apartamentul in care sunt chirias am tras internet. Acum proprietarul vrea cablul scos din casa pe motiv ca firma respectiva a facut un abuz ... (vezi toată discuția)
Proprietarii imi retin garantia pentru a plati internetul timp de 1 an popana1977 popana1977 Va solicit sprijinul in urmatoarea situatie: M-am mutat cu chirie intr-un apartament in care am stat 2 saptamani si apoi am renuntat. Proprietarul a ... (vezi toată discuția)
Internet la bloc v.coman v.coman 1.administratorul blocului poate impiedica o firma de internet sa traga firele aferente retelui in interiorul sau in exteriorul blocului ? (singura firma ... (vezi toată discuția)