avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog frumos daca se poate ...sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog frumos daca se poate ...sunt interesat de o ...

Buna ziua.
Va rog frumos daca se poate ...sunt interesat de o informatie legata de compensarea unui teren intravilan cu o pasune izolata , fara drum asfaltat, la distanta de localitate si situata pe o coasta dar si orizontal la baza unui deal. As vrea sa stiu in cazul asta cati metri patrati de pasune ar compensa un metru patrat de teren intravilan situat la strada intre case? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:18, 12 Octombrie 2023
eu cred ca pana nu expertizeze cineva loturile, nu veti afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)
Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)
Situatie teren dobandit in anii 1980 prin incrisuri si cabana in zona montana intravilan adicxu adicxu Buna seara.Tatal meu a cumparat in anii 1980 un teren cu o cabana momarlaneasca construita pe suprafata aceea si atunci au facut hartie de mana .Suprafata ... (vezi toată discuția)