avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Dețin un contract de vânzare cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Dețin un contract de vânzare cumpărare cu clauza ...

Buna ziua,
Dețin un contract de vânzare cumpărare cu clauza de uzufruct viager,persoana care a locuit în apartament (între timp a decedat)a inundat involuntar 2 apartamente,in acest caz eu fiind proprietar pot fi tras la răspundere pentru pagubele făcute?
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: itc2023 , utilizator 17:17, 15 Octombrie 2023
Desigur, doar sunteti proprietar.
Mda,de când a fost parafat contractul de vânzare cumpărare nu am locuit în apartament și ținând cont de faptul că am fost nudul proprietar nu vad de ce pot fi tras la răspundere pentru faptele altei persoane.....
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
itc2023, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cu rezerva dreptului de uzufruct viager PasatGeorge PasatGeorge Bună ziua. Vă supun atenției următoarea speță: În anul 2008 am încheiat un contract de vânzare-cumpărare, prin care am devenit proprietar asupra ... (vezi toată discuția)
Legat de dr. de uzufruct Lisimah Lisimah Buna seara,situatia mea este urmatoarea:bunicul urmeaza sa vanda un imobil(casa) si sa cumpere un alt imobil(apartament) de la aceeasi persoana,urmand a-mi ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager liviu25 liviu25 ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)