avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc Parcare neprelungit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc Parcare neprelungit

Bună ziua. Am achiziționat un apartament de curând. Fostul proprietar a avut un loc de parcare în fața blocului, plătit până la sfârșitul anului(2023) și mi-a lăsat chitanța pentru acesta. Zilele trecute am mers la primărie să mă interesez de plătirea în continuare a locului de parcare și mi s-a spus de la urbanism ca acest loc de parcare a fost alocat altcuiva pentru anul 2024 iar mie vor încerca să imi aloce alt loc. Este normal? Atâta timp cat locul este plătit până la sfârșitul anului, iar eu vin din timp să îl prelungesc și plătesc, de ce nu mi se poate aloca același loc de parcare ? Există vreo hotărâre sau vreo informare la care pot referire? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:29, 12 Octombrie 2023
Informatii puteti gasi pe site-ul primariei, la hoatarai ale Consiliului local.
Cine v-a dat raspunsul trebuie sa va precizeze si doicumentul in baza caruia s-a alocat locul de parcare altcuiva, inainte de expirarea termenului pentru care este deja platit si fara o renuntare prealabila la acesta de catre cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcări Ocav Ocav Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la un loc de parcare Cristina-Tim Cristina-Tim Buna ziua!!! Anul trecut am detinut un loc de parcare care a fost a achitat pe o perioada de un an de zile,iar anul acesta am dorit sa renunt la el si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism zonal dan2006daniel dan2006daniel Va rog sa-mi spuneti ce as putea face in cazul unui raspuns nefavorabil la o cerere de eliberare certificat de urbanism in vederea constructiei unei ... (vezi toată discuția)