avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de urbanism zonal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de urbanism zonal

Va rog sa-mi spuneti ce as putea face in cazul unui raspuns nefavorabil la o cerere de eliberare certificat de urbanism in vederea constructiei unei locuinte.
Mentionez ca Primaria Brasov a motivat raspunsul prin faptul ca Planul urbanistic zonal este in lucru cel putin pana la sfarsitul anului, eu as dori sa incep cat mai curand posibil, avand in vedere ca zona e construita iar terenul este la asfalt intre case.
Astept cu interes sfatul dvs.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: equia , utilizator 13:36, 2 August 2019
Presupun ca ati vrut sa scrieti, ca motivul refuzului a fost Planul Urbanistic General expirat.
In acest caz, se pot emite Cerificate de Urbanism si Autorizatii de Construire pe baza unui Plan Urbanistic Zonal, care în prealabil trebuie autorizate de Direcția de Urbanism din cadrul Consiliului Județean.
Aceasta procedura este foarte indelungata si costisitoare.
Va sfatuiesc sa treceti pe la Inspectoratul Teritorial in Constructii si sa va informati si de acolo, ca sa vedeti, ei ce solutie o sa va dea, avand in vedere ca Primaria unde ar trebui sa va adresati, in aceasta situatie nu este de "ajutor".
Asteptam raspuns cu solutia finala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism Dascalu Ana Dascalu Ana Bună ziua .am ți eu o nelămurire în legătura cu Certificatul de urbanism adica ,în luna mai a.c am cerut ți ni s-a eliberat un CU pentru construirea ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)