avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Închidere cont card credit Bună ziua! Doresc ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Închidere cont card credit Bună ziua! Doresc închiderea unui cont card credit la Ing,procedura ...

Bună ziua! Doresc închiderea unui cont card credit la Ing,procedura care se face in 30 zile,de la introducerea cererii.In momentul in care am solicitat acest lucru,creditul disponibil pe card,suma ce mi se a acordat mi a fost retrasă,am platit și taxe/comisioane,nu am alte sume ce trebuie returnate ,deci în principiu nu înțeleg pentru ce trebuie sa aștept cele 30 zile.Cand i am sunat ,mi s a comunicat că aceasta este procedura ,și că nu există altă posibilitate decât să aștept.
In acest moment aștept aprobarea unui credit ipotecar,iar contul creditului card din Ing trebuie inchis.Cum ar trebui sa procedez pentru că acest cont sa fie închis mai repede.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)
Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)