avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizarea cheltuielilor la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizarea cheltuielilor la asociatia de proprietari

Buna ziua.de 2 luni pun aceeasi intrebare si primesc raspunsuri diferite....va cer ajutorul! De ce administratorul asociatiei mele repartizeaza salariile femeilor de serviciu pe nr. de persoane,daca legea 230 spune ca se aplica cota indiviza la salariile personalului ANGAJAT sau contractat al asociatiei .De asemeni tot la nr. de persoane pune si viramentele aferente salariilor si comisionul datorat la C.E.C. Cum este corect? va multumesc anticipat
cel mai corect puneti-i legea in fata, sau trimiteti-o la cursuri....sa mai invete

faceti o adunare generala, si puneti-o in discutie, legea e lege pt toti.
succes
De ce face asta, numai ea trebuie sa va spuna.
Ce inseamna viramentele datorate salariatilor? Mai stati la C.E.C.?:O
...................
Inteleg ca Dv. stiti cum se impart aceste cheltuieli si atunci...."de ce mai cautati apa la izvor"?
Administratorul nu face de capul lui. Daca repartizeaza cheltuielile altfel decat este legal inseamna ca asa vreti dv , proprietarii, prin reprezentantii dv din comitet in frunte cu presedintele si comisia de cenzori pe care i-ati ales prin vot.
Intrebati-l pe presedinte in scris si soliciati raspuns in scris.
In adunarea generala din primul trimestru al anului hotarati prin vot alegerea altor persoane care sa va reprezinte.
MULTUMESC. M-am convins ca am dreptate .o zi buna sa aveti
in 10 zile de la data afisarii intretinerii puteti face contestatie scrisa la comitetul executiv, in care sa va argumentati pozitia referitor la problemele constatate. comitetul trebuie sa va dea un raspuns la contestatie in 30 de zile, si atunci veti primi o instiintare oficiala daca s-a procedat corect (in sensul ca asa a stabilit comitetul executiv sau adunarea generala din data de ....). daca CE a constatat ilegalitatea administratorului, acesta poate dispune administratorului refacerea calculelor cu respectarea legilor in vigoare. in caz de refuz al acestuia, comitetul executiv ii poate rezilia conventia civila/contractul de munca

Alte discuții în legătură

Cum se plateste corect femeia de serviciu? dborsanu dborsanu Cum platiti femeia de serviciu? La noi discutia era sa se plateasca dupa cota-parte indiviza, adica cei cu 3 camere sa plateasca mai mult decat cei cu 2 ... (vezi toată discuția)
Calculul întreținerii Iuniik Iuniik Bună seara. Am și eu o întrebare in legătură cu repartizareA cheltuielilor intro asociație de locatari. La o primă ședință am hotărât să ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli pot fi incluse la rubrica "cota indiviza/apartament" nicoleta_85 nicoleta_85 recent m-am mutat cu chirie intr-un bloc. am observat ca intretinerea pentru garsoniera in care m-am mutat este dubla fata de ce plateam pentru apartamentul ... (vezi toată discuția)