avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, azi am primit o veste soc după 14 ani de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, azi am primit o veste soc după 14 ani de plata la ...

Bună ziua, azi am primit o veste soc după 14 ani de plata la pensia privata de la MetropolitanLife primesc la răscumpărarea suma de 300 lei..!Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi?
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:05, 17 Octombrie 2023
din pacate veti primi cei 300 lei ori dupa 14 ani de plata,ori cate 300 lei pe luna.mai intrebati inca 1 data

Rascumparare a scris:

Bună ziua, azi am primit o veste soc după 14 ani de plata la pensia privata de la MetropolitanLife primesc la răscumpărarea suma de 300 lei..!Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi?

Deci am plătit timp de 14 ani suma de 2500 lei anual asata înseamnă 35000 lei total...contractul era fact pe 20 de ani și nu mai aveam posibilitatea sa plătesc încă 6 ani.Asa ca am cerut răscumpărare și am primit 300lei..este incredibil dar adevărat...ce sa fac??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti de "rascumparare", nu de banii de la sfarsitul contractului. Eu sunt la NN si dupa 12 ani de depuneri, retragerea anticipata va acoperi undeva la 5-10% din tot ce am depus pana acum. Asta din cauza ca am aplicatia si vad sumele depuse si penalizarea. Mai am inca 7 ani asa ca strang din dinti...
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai cititi inca o data contractul. S-au abatut cumva de la prevederile contractului? Ganditi-va ca daca majoritatea cotizantilor ar vrea rascumparare anticipata, firma ar da faliment, pentru ca si ei au plasamente aducatoare de profit. Si in sistemul de stat, daca iesi la pensie inainte de varsta standard esti penalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei crys_ge0 crys_ge0 Va rog sa ma ajutati in legatura cu neplata pensiei alimentare.Am fost la politie si am depus o plangere precum ca tatal meu mi-a platit penisa alimentara doar ... (vezi toată discuția)
Pensie caradis caradis Buna ziua. Am o dilema? Unchiul meu si-a depus dosarul de pensionare in 2011. Inchiderea contractului de munca l-a depus in 2014. Varsta pentru pensionare ... (vezi toată discuția)
Ing asigurari (nn asigurari) greseala calculatie vuan -- intentia de a procesa ! catalin.platon catalin.platon Buna ziua, Sunt interesat sa procesez NN Asigurari pentru o viciere a contului personal, situatie descrisa mai jos. Va rog sa ma contactati daca exista ... (vezi toată discuția)