avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cineva s-a folosit de buletinul meu sa zicem intr ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cineva s-a folosit de buletinul meu sa zicem intr un contract ...

Daca cineva s a folosit de buletinul meu sa zicem intr un contract de inchiriere si eu nu am stat acolo niciodata , dar au aparut facturi neplatite din adresa care nici nu o stiu .Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: rtoty , utilizator 21:14, 13 Octombrie 2023
E o intrebare serioasa sau ipotetica?
"s a folosit de buletinul meu sa zicem intr un contract de inchiriere"
"din adresa care nici nu o stiu"
Si atunci de unde stiti de facturi neplatite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract firma internet fara acceptul proprietarului ContSters241671 ContSters241671 in 15 noiembrie2011am lasat sa stea la mine intr o garsoniera o fata la recomandarea unor cunostinte urmand sa i fac de la 1 decembrie contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Expirare contract inchiriere Catuta000 Catuta000 Buna ziua ! Anul trecut am semnat un contract de inchiriere 01.08.2013, valabil pana anul acesta 01.08.2014. Eu m-am mutat (la data de 01.08.2014), a fost ... (vezi toată discuția)