Buna ziua
Am si eu un card de credit la o banca ......si am platit cateva rate la timp...apoi am ramas fara serviciu si nu am mai avut cum sa platesc o perioada...cu toate ca am mai depus ceva bani .....si am primit aceasta somatie ...cu toate ca nu am fost macar sunat ..sa mi se spuna....ce pot face ?cu toate ca eu am depus o suma ...si inca primesc extrasul de cont...
Daca ati primit somatie de la executorul judecatoresc, inseamna ca s-a inceput executarea silita impotriva dvs. pentru creditul neachitat.Nu stiu ce inseamna pentru dvs. "nu am mai avut cum sa platesc o perioada", dar probabil ca sunt mai mult de trei luni de cand nu ati achitat ratele.
Luati legatura si cu Banca si cu executorul, vedeti despre ce debit restant este vorba si faceti tot posibilul sa il achitati.
Daca nu puteti sa achitati debitul si aveti bunuri mobile/imobile sau salariu, se va continua executarea silita impotriva dvs. fie prin scoaterea la licitatie publica a bunurilor, fie prin instituirea unei popriri pe salariul dvs.
Credit neachitat
simina_1968
Buna ,
am un credit pentru nevoi personale la care sotul meu e co-debitor si din care ne-am cumparat o masina. O perioada de timp am achitat ratele din chiria ... (vezi toată discuția)