avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important!

Buna am cump o masina acum iar aceasta nu avea rovineta platita, iar eu am platit o pe numerele de imatriculare e vechiului proprietar, insa eu acum am imatriculat masina pe numele meu. Cum procedez in aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
mymyhh, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:35, 13 Octombrie 2023
Nu e nici o problemă, rovinieta e valabila, deoarece este înregistrată pe serie șasiu autovehicul. Când expira, va luați alta, pe aceeași serie șasiu, dar pe alt număr de inmatriculare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta valabila la schimbarea numarului de inmatriculare legalseeker legalseeker Am achizitionat un autovehicul, l-am pus pe numele meu, am schimbat numerele de inmatriculare. Vechiul proprietar, cu numerele vechi si serie sasiu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala ContSters187575 ContSters187575 buna ziua, starea de fapt: in luna martie am incheiat un leasing pe o masina. am facut inmatricularea pe numere definitive. in prima luna am circulat cu ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita fara eliberare de bon fiscal betyszasz betyszasz in data de 17.04. 2015 , am intrat la benzinaria Mol sa cumpar rovineta. Niciodata nu am cumparat pana in momentul respectiv. Am spus casierului ca doresc pe ... (vezi toată discuția)