avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, pot sa primesc prin testament un loc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, pot sa primesc prin testament un loc de veci de la ...

Buna ziua, pot sa primesc prin testament un loc de veci de la o persoana care nu imi este ruda? Prin donatie se poate doar pentru rude pana la gr. IV.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
Lucian T, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de donatie loc de veci trif nicolae radu trif nicolae radu Ce anume trebuie sa fac pentru a dona dreptul meu de concesiune asupra locului de veci pe care il detin si care a apartinut parintilor mei care au decedat, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunicul meu vrea sa si doneze locul de veci unei persoane ... Alexandra.24 Alexandra.24 Buna ziua! Bunicul meu vrea sa si doneze locul de veci unei persoane neindrudite. Cheltuielile notariale vor fi suportate de donator ? Sau de cel care primeste ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Sotul meu a decedat si in uma lui am ramas eu ca mostenitor si doi copii dintre care unul minor.Printre bunurile ramase de la sotul meu au ramas ... (vezi toată discuția)