avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imi deschid un SRL cod Caen 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imi deschid un SRL cod Caen 8690

Buna ziua.Imi deschid un SRL pe cod Caen 8690 ,activități de podiatrie.Întrebarea mea este :pot angaja un asistent medical specializat pe partea de podiatrie la noi in țara?adica diplome de participare,de absolvire cursuri.Și pot avea doar un angajat pt început?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bineata , utilizator 12:50, 15 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Administratorul unei astfel de societăți trebuie sa aibă studii în domeniu, iar pe lângă administrator, sigur ca mai puteți angaja și alte persoane.
Referir la studiile persoanei angajate, trebuie văzut în concret ce fel de studii și diplome are, de participare, de lunga durata, de scurta durata, acreditate, neacreditate, etc. Exista mai multe feluri de diplome.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Buna ziua. Administratorul unei astfel de societăți trebuie sa aibă studii în domeniu, iar pe lângă administrator, sigur ca mai puteți angaja și alte persoane.
Referir la studiile persoanei angajate, trebuie văzut în concret ce fel de studii și diplome are, de participare, de lunga durata, de scurta durata, acreditate, neacreditate, etc. Exista mai multe feluri de diplome.

Administratorul nu are studii in domeniu,doar angajatul este asistent medical .Am înțeles ca se poate deschide pe acest cod un SRL fără a fii personalitate juridica(medic).sau trebui musai sa fi cadru medical?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet unde sa practic chiropodologia Bineata Bineata Buna ziua ,vreau sa mi deschid un cabinet unde sa practic chiropodologia( unghii incarnate,curățare tălpii și micoze)fără sânge.Eu fiind asistent ... (vezi toată discuția)
Pfa cadru medical Bineata Bineata Buna ziua,dacă nu sunt cadru medical și vreau sa imi deschid un Pfa cu codul Caen 8690,pot?Sau fiind cadru medical pot sa imi deschid și sa lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)