avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Cum se poate proceda dacă angajatorul m ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Cum se poate proceda dacă angajatorul m a pus sa ...

Bună ziua !
Cum se poate proceda dacă angajatorul m a pus sa semnez statul de plata ? Deși acesta refuza sa îmi de a salariul ?
Menționez ca salariul îl primesc o parte pe card o parte în mana .
Dar acesta refuza sa îmi de a oricare parte din salariu .
Ce pot face în situația aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 15 Octombrie 2023
cam greu de recuperat daca ati semnat statul de plata ..singura solutie este sa nu il mai semnati
Despre procedura de salarizare a angajatorului puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Ce salariu aveti mentionat in contractul individual de munca ? Se regaseste suma totala (card + ce primiti in mana) ? Pe statul de plata, ce suma apare ?
Atata timp cat statul de plata este semnat, ITM-ul nu are cum sa-l sanctioneze pe acel angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim (electrician) Dorel79 Dorel79 Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra pentru a ma ajuta sa ma lamuresc in ceea ce priveste noua lege pentru salariul minim pentru constructii. De vreo 4 ani ... (vezi toată discuția)
Lipsã în gestiune ºi reþinere din salariu chesha chesha In luna noiembrie 2012 m-am angajat la un magazin la SC X SRL.In luna februarie ,in urma unui inventar fc la un alt magazin de al lor s-a constatat o lipsa fff ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca contab03 contab03 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In cazul in care un angajat lucreaza mai multi ani la aceeasi societate avand salariul minim pe economie pe ... (vezi toată discuția)