avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua as avea o întrebare dacă ieu ies acum la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua as avea o întrebare dacă ieu ies acum la pensie de ...

Buna ziua as avea o întrebare dacă ieu ies acum la pensie de invadilitate și sant in canpul munci am vechime 15 ani lucrati și salariul îl am de 4200 încadrare oare ies cu pensia de. 1225 la gradul 3 cu dreptul de munca la 4 ore.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:27, 15 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Este foarte posibil ca pensia de invaliditate de gradul III sa fie de 1125 lei=indemnizatia minima pentru pensionari.
Aceasta se poate cumula cu salariul obtinut cu un regim de munca de 4 ore/zi.
Sa vedem si ce prevederi noi va avea noua lege pe astfel de probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ca persoana cu handicap PANDUMITRU PANDUMITRU Barbat persoana cu handicap accentuat din 1996 actualmente pers. cu handicap accentuat permanent , am vechime 7 ani si 2 luni , norma intreada - 8 ore . Cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu 4 ore. netsky netsky Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad ii cumulata cu alte venituri ca pfa? Claudiu000 Claudiu000 Bună ziua. Am citit pe acest forum o situație asemănătoare, dar nu am înțeles clar. Întrebarea este următoarea: [b]Un pensionar de ... (vezi toată discuția)