Martori partaj judiciar cost taxa timbru.
Buna ziua. Pentru partajul judiciar ce fel de martori am nevoie? Am avut prima intalnire cu avocatul la care i-am explicat cazul , e vorba de un apartament vandut care a fost 1:1 al meu , cumparat casa cu banii din apartament si renovat casa . Inca nu am dar verdictul avocatului , pretul fiind de 7000 ron + taxa de 3% , e cam mult , el mi-a spus ca e clara treaba pentru ca se vede ca in momentul in care am vandut apartamentul am si cumparat casa si am inceput sa o renovam , am facturi ( nu foarte multe , dar cu sume mari de bani ) , centrala , calorifere , chestii de la dedeman din perioada aia , nu am tinut chiar tot ca nu m-am gandit ca se ajunge aici , dar cu toate astea mi sa spus ca am nevoie de 3 martori . e putin cam greu pentru ca ma gandesc ca , lumea nu prea ar vrea sa vina , eventual 2 as putea sa fac rost dar unul ar fii o verioasara primara ( am inteles ca e gradul 4 , si martorii trebuie sa fie peste gradul 3 , deci verisoara ar putea sa vina , iar aici am nevoie de confirmarea din partea voastra . E atat de important martorii pentru ca va dati seama ca nu exista om care sa fii fost de fata in momentul in care am cumparat materialele , etc , mai ales ca nu au prea fost prieteni la noi in casa , prea putini care nu stie nimeni exact situatia noastra . Se poate pierde cazul daca am toate dovezile prin care eu am bagat banii in casa din apartament , dar as avea doar un martor sau maxim 2 ?
Cel mai recent răspuns:
MarianG111 , utilizator
18:44, 15 Octombrie 2023